VM: Arne Boye rykker tæt på toppen

Ved VM i Tjekkiet var der hviledag søndag, så man kunne få sovet ud og set lidt på seværdighederne omkring Hosin. Måske der også gled en lille øl ned.


Arne Boye-Møller

Mandag blev konkurrencen genoptaget, og noget tyder på, at Arne Boye i en JS 3 i 18 meter klassen havde brugt hviledagen til at skærpe taktikken og sanserne, idet han for anden gang i træk kom ind på en anden plads. Samlet er Arne nu nr. 4 i den samlede stilling, en position han langsomt men sikkert har indtaget. Holder han stilen kan det blive til noget stort.

Det skal også nævnes, at den kvindelige verdensmester fra 2017, Katrin Senne, deltager i dette VM i en JS 3 i 18 meter klassen, og at hun indtager ligenu en samlet anden plads. Her er en kvinde som flyver stærkere end de fleste mænd.

I åben klasse deltager Jan W. Andersen i en EB 29 og Henrik Breidahl i en JS1 21m. De ligger i den samlede stilling på hhv. 16. og 11. pladsen. I mandagens flyvning blev Jan nr. 13 og Henrik nr. 15.

I 2-sædet 20 meter klassen klarer Nielsen & Jørgsen sig knap så godt efter deres dagssejr på dag 2. De er langsomt gledet ned ad listen og er nu samlet nr. 14.