SUN-Air Cup og JDM 2018

Fra fredag d. 27. juli til og med søndag d. 5. august afholdes SUN-Air Cup og Junior DM, og med 42 tilmeldinger er der lagt op til ni fantastiske flyvedage i det midtjyske under Mogens Hansens kyndige ledelse.

Stævnet foregår traditionen tro på Svæveflyvecenter Arnborg, hvor piloter og frivillige fra hele landet over ti dage i fællesskab gør arrangementet til en regulær flyvefestival med rum til både konkurrence, leg, latter og dejlig dansk sommerhygge.Julia Nørtoft deltager i år for første gang i Junior DM. Her forbereder hun en flyvning i LS4en 5M.

Det har været et godt år for dansk svæveflyvning. Flotte milepæle og topplaceringer ved de nyligt overståede nordiske juniormesterskaber vidner om, at dansk svæveflyvning går en lys fremtid i møde.

Dermed er der også lagt op til skarp konkurrence over de ti dage, stævnet varer. Som jern skærper jern, kommer vi som både kolleger og venskabelige rivaler længst og højest, når vi kan skærpe og inspirere hinanden.

En stor tak skal lyde til SUN-Air og familien Sundberg for det store engagement og den fortsatte opbakning og kærlighed til sporten – og ikke mindst de flotte præmier!

FAKTA:

Hvor:

Svæveflyvecenter Arnborg
Fasterholtvej 10, 7400 Herning

Hvornår:

Åbning fredag d. 27. juli kl. 20:00
Første briefing lørdag d. 28. juli kl. 09.30

Stævneledelsen til SUN-Air Cup/Junior DM består af:

Konkurrenceleder: Mogens Hansen [The Boss]
Point:
Niels Voight
Kontor:
Johan Frey og Søren Larsen
Meteorolog:
Bertel Knudsen
Trafikleder:
Palle Krantz Jensen
IT:
Kim Jakobsen

Klasser og regler kan ses via dette link: https://medlem.dsvu.dk/medd/2018/1883-sun-air-cup-2018/file/menu-id-234

DSvU ønsker alle deltagere, frivillige, sponsorer og tilskuere et rigtig godt stævne!

Kommende begivenheder