SUN-AIR Cup / Junior-DM dag 8

Efter tre fremragende flyvedage i træk var udsigten ikke just et positivt syn, da solen stod op over Arnborg her til morgen. Cirrustæppet var nemlig mere eller mindre trukket for, og der var da heller ikke megen optimisme at spore hos piloterne, da det begyndte at smådryppe tidligt på formiddagen.

Men heldigvis har vi her på Arnborg en herre ved navn Bertel Knudsen, og ved morgenbriefingen var meldingen klar: Det bliver flyvevejr. Det er kun et spørgsmål om tid.

Ved 2. briefingen kl. 12:10 præsenterede Mogens ”The Boss” Hansen dagens AAT, efter han, som illustreret på en slide og i øvrigt til stor morskab for forsamlingen, havde bedt guderne om godt vejr, og kl. 12:40 var de første fly på vingerne.

I SAC blev det igen til en dagssejr for Christian Skov (EC) foran Uffe Edslev (FX) og Anders Møller Andersen (4M). Med dagens sejr fører Christian Skov nu også i den samlede stilling med et forspring på 34 point ned til Erik Døssing (SL) på andenpladsen. Podiet rundes af af Uffe Edslev, som sprang fire pladser op efter dagens opgave.

I Junior-DM blev det til sejr for Kevin Kjær Andersen (AA) foran den gennem hele ugen stabilt flyvende Martin Steen Andersen (L7) og Jonathan Bülow Olsen (P6).


Dagsvinder Kevin Kjær Andersen indtager femtepladsen i den samlede stilling før sidstedagen i Junior-DM

Martin Steen Andersen overtager samtidig duksepladsen i den samlede stilling, da den hidtil førende, Sviatoslav Roublev (G3) måtte se sig henvist til syvendepladsen på dagens opgave og nu deler andenpladsen med en stærkt flyvende Emil Dalboe (X). Roublev og Dalboe har begge 135 point op til Martin Steen Andersen, som altså nu ligger i en særdeles fordelagtig position med kun en enkelt flyvedag tilbage.

Du kan se opgaver, dagsstillinger og den samlede stilling her: https://www.soaringspot.com/en/sun-air-cup-junior-dm-2018-svaeveflyvecenter-arnborg-2018/

Husk, at du kan følge stævnet på de sociale medier: SACJM18 på snapchat og SAC_JDM_2018 på Instagram. På instagram kan du bruge #sacjdm18 til dine flotte flyvebilleder eller andet godt – så reposter vi de bedste!

https://www.facebook.com/sac.juniordm/ kan du ud over at følge konkurrencen se eller gense hele interviewet med verdensmester Rasmus Ørskov.

Kommende begivenheder

1 apr
Nordsjællands Svæveflyveklub Påskelejr på Arnborg
Dato 1. april 2023 - 10. april 2023
11 apr
HB Møde, Scandic Odense
11. april 2023 18:00 - 21:30
15 apr
NH Samling, Arnborg
15. april 2023 - 16. april 2023
22 apr