SUN-AIR Cup / Junior-DM dag 7

De flotte flyvedage står nærmest i kø på Arnborg, hvor det i dag blev til den tredje konkurrencedag i træk.

Ved morgenbriefingen lød chefmeteorolog Bertel Knudsen melding på tørtermik op til 1300 meters højde med mulighed for gode cumulus nordøstpå, og som planlagt blev juniorerne sendt afsted som de første kl. 11:45.

Det viste sig dog i løbet af dagen, at der var rigelig termik og fine skygader, og som Mogens ”The Boss” Hansen efterfølgende konstaterede, endte dagens hastighedsopgave med at være en kende for kort. Du kan se og høre hele Mogens Hansens vurdering på Instagram og Snapchat.

Dagsvinder i SAC blev Christian Skov (EC) foran gårsdagens vinder, Anders Møller Andersen (4M) og Chris Møller (CM). Christian Skov rykker med dagens sejr op på andenpladsen i den samlede stilling, hvor der er 38 point op til Erik Døssing (SL) på førstepladsen. Podiet rundes af af Hans Christian Hoeck.


Dagens vinder i SUN AIR Cup, Christian Skov.

I Junior-DM vandt Jacob Bøgelund Lassen (X9) dagen foran den uhyre stabile Martin Steen Andersen (L7) og Emil Dalboe (X).

Rækken føres fortsat af Sviatoslav Roublev (G), men med en fjerdeplads på dagen har danmarksmesteren i klubklassen nu blot 22 point ned til Martin Steen Andersen på andenpladsen, mens Emil Dalboe på tredjepladsen skal forsøge at lukke et hul på 91 point de næste to dage.

Du kan se opgaver, dagsstillinger og den samlede stilling her: https://www.soaringspot.com/en/sun-air-cup-junior-dm-2018-svaeveflyvecenter-arnborg-2018/

Husk, at du kan følge stævnet på de sociale medier: SACJM18 på snapchat og SAC_JDM_2018 på Instagram. På instagram kan du bruge #sacjdm18 til dine flotte flyvebilleder eller andet godt – så reposter vi de bedste!

https://www.facebook.com/sac.juniordm/ kan du ud over at følge konkurrencen se fjerde og sidste del af interviewet med verdensmester Rasmus Ørskov. Her fortæller Rasmus fyldigt og detaljeret om sidstedagen til VM, hvor guldmedaljen blev sikret.

Kommende begivenheder

1 apr
Nordsjællands Svæveflyveklub Påskelejr på Arnborg
Dato 1. april 2023 - 10. april 2023
11 apr
HB Møde, Scandic Odense
11. april 2023 18:00 - 21:30
15 apr
NH Samling, Arnborg
15. april 2023 - 16. april 2023
22 apr