SUN-AIR Cup / Junior-DM dag 3

Lad det være sagt med det samme. Dag 3 af årets SUN Air Cup / Junior-DM blev ikke som håbet.

Der var ellers optimisme at spore, da Bertel Knudsen ved morgenbriefingen meldte om tykt skydække, men med små cumulus tittende frem hist og her.

Vejrguderne ville det dog anderledes, og den planlagte start kl. 12:00 måtte i første omgang udskydes. Efter en re-briefing kl. 13:40 var meldingen, at juniorerne kunne starte 14:25.

Det stod dog hurtigt klart, at forholdende ikke blev bedre. Vejret skiftede ganske enkelt hvert femte minut, og efter en udsættelse til kl. 15:00 fik piloterne den ærgerlige besked: Dagen er aflyst.

Så flyene måtte pakkes ned igen. Heldigvis er dårligt flyvevejr ikke ensbetydende med, at man ikke kan hoppe i den nærliggende sø. Et tilbud, mange valgte at benytte sig af.

Kl. 20 var der igen rumsteren i briefingrummet, da deltagerne i de nordiske juniormesterskaber præsenterede deres oplevelser for de andre juniorer samt en repræsentant for Danmarks Idrætsforbund.

Drengene præsenterede blandt andet en rigtig flot video fra den finske landingsbane, hvor finalen blev beskrevet som en af de fedeste nogensinde.


Emil, Oskar og Jens lavede en fin fremlægning af deres oplevelser ved Junior NM i Finland

Alt dette akkompagneret af en bande storpippende svaler, der har taget ophold i hangaren under stævnet og lægger et livligt lydtapet over alle briefinger

Ved morgenbriefingen var der i øvrigt et oplæg om flyvesikkerhed fra H.C. Hoeck og Uffe Edslev, som oplevede et near miss ved søndagens konkurrence, da VM og FX pludselig lå på nøjagtig samme kurs med under ti meter imellem i højden. Pas på hinanden og orientér jer deroppe!

Husk, at du kan følge stævnet på de sociale medier: SACJM18 på snapchat og SAC_JDM_2018 på Instagram. På instagram kan du bruge #sacjm18 til dine flotte flyvebilleder eller andet godt – så reposter vi de bedste!

www.facebook.com/sac.juniordm kan du fra i aften se anden del af interviewet med verdensmester Rasmus Ørskov. Her fortæller Rasmus om sine tanker efter de første par dage ved verdensmesterskabet.

Kommende begivenheder

7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
24 okt
FC + UA, TEAMSMØDE
24. oktober 2023 19:00 - 21:00
  • Ingen indlæg at vise.