SUN-AIR Cup / Junior-DM dag 2

Efter en noget hektisk førstedag med vanvittigt vejr, var der ved morgenbriefingen hyldest til de bedst placerede efter gårsdagens opgave, som kostede mange ofre i form af udelandinger – hele 24 blev det til.

Dag 2 i SUN AIR Cup / Junior DM 2018 skudt i gang ved middagstid. Juniorerne blev trukket op, og startlinjen blev åbnet kl. 12.40, mens SAC’erne måtte vente knap en time på grønt lys fra Mogens ”The Boss” Hansen. De fleste valgte at gå tidligt, og det skulle vise sig at være en fin beslutning.

Heldigvis artede vejret sig, og da dagens opgave samtidig gik gennem det smukke midtjyske søhøjland, var der lagt an til en smuk udfordring for piloterne, der i modsætning til i går alle landede på Arnborg og gjorde det til en kort dag. Omkring kl. 16:30 var alle fly sikkert nede igen.

Hvis du har lyst til at følge konkurrencen på de sociale medier, kan du tilføje SACJM18 på snapchat og SAC_JDM_2018 på Instagram. Brug gerne #sacjdm18 til dine billeder på Instagram - så reposter vi de bedste!

Her kan du fx møde dagsvinderen i Junior DM, Mikkel Schmidt Nielsen, og du kan også høre, hvorfor den nordiske mester for juniorer, Oskar Minds, er en smule træt af sin nuværende placering ved Junior DM.

Husk også at kigge forbi https://www.facebook.com/sac.juniordm/, hvor der løbende bliver lagt materiale op. Du kan blandt andet glæde dig til at høre verdensmester Rasmus Ørskov fortælle om den store triumf, og om hvordan den kunne lade sig gøre overhovedet. Første klip med Rasmus er allerede online.

Dagens resultater kan ses via følgende link:

https://www.soaringspot.com/en_gb/sun-air-cup-junior-dm-2018-svaeveflyvecenter-arnborg-2018/results

Kommende begivenheder