Poul Kim Larsen flyver stærkt til VM

Poul Kim Larsen udtrykte før sin deltagelse i VM i Polen en bekymring for, om han nu havde glemt at flyve stærkt. Den bekymring er nu manet effektivt i jorden af ham selv, ved at have fløjet sig op på en imponerende samlet 2. plads i standard klassen.


Poul Kim Larsen iført sin skotskternede termikhat - mere sjælden end køn - klar til endnu en god flyvning.

Poul Kim har fløjet utroligt stabilt alle dage, og han har hele tiden ligget i top ti med gode daglige placeringer, og i dag mandag den 16. juli gennemførte han en meget svær opgave, hvor nogle af de øverst placerede rutchede ned ad rangstigen. Han beskriver selv dagens flyvning sådan her: "Spændende tur i dag. 8/8 under AC skærm, men med stig kunne vi tærskle. Derefter svag tørtermik til 1. vp, så fin skytermik til 2.000m til 2. vp, så en stor omvej til sidste boble og til sidst slutglid i 8/8. En spændende dag på kontoret."

I klubklassen har Rasmus Ørskov holdt fast i sin samlede 5. plads. Han har været oppe på 3. pladsen men er gledet ned på 5. pladsen. Også Rasmus har fløjet meget stabilt og placeret sig i top ti alle dage. Pointforskellene mellem de fem øverste er imidlertid ganske små, så alt kan ske.

Du kan se resultaterne her: https://www.soaringspot.com/en_gb/wgc2018pl/results