Op på cyklen og ud at flyve

Fredag morgen kl. 7 cyklede Dennis Høj hjemmefra med sønnen til dagplejen.

 
Dennis Høj (tv) sammen med talenttræner Geert Sørensen

Knægten blev afleveret hos sin dagplejemor i god ro og orden, og Dennis satte så kursen mod Arnborg, da han skulle ud at flyve en dag i termikken i Den Flyvende Hollænder - DSvUs nye LS8, KL – en termik som i øvrigt var spået fremragende. Dennis deltager i nationalholdstræningen på Arnborg i 12.-14. april.

Han nåede frem i god tid inden briefing kl. 10. Turen tog kun ca. 1 time og 45 minutter for de ca. 59 km fra Holstebro til Arnborg. Hertil skal der jo også lægges lidt modvind og med en temperatur mellem 3 og 5 grader blev det til en god frisk morgencykeltur!

Og nej, vi skriver ikke 1952, hvor der ikke var ordentlig kollektiv transport, rationeringer og meget andet som forhindrede et normalt liv, og hvor det var helt almindeligt at folk cyklede fra by til by i Jylland. Nææeeh – det var fredag den 12. april 2019.

Dennis fik en super flyvetur, basen lå i op til 1.900 meter, så han kom rundt med Den Flyvende Hollænder. Det er også det fly Dennis flyver til DM.

Hjemmesidens udsendte medarbejder på Arnborg blev opmærksom på denne bedrift og lod det straks gå videre til redaktøren, som er rigtig glad for at få serveret historier som denne. De er desværre for sjældne. Og det hører også til sjældenhederne at man cykler 59 km for at komme ud at svæveflyve.