Invitation til SM 2. afdeling og Bøf Rally

Dansk Svæveflyver Union og Øst-Sjællands Flyveklub har hermed fornøjelsen af at indbyde til 2. afdeling af Sjællandsmesterskaberne 2018 og Bøf Rally

Tid: 24.-26. august 2018

Sted: Øst-Sjællands Flyveklub, Kongsted Flyveplads (EKKS)

Der flyves i en samlet klasse, ”Multiclass”, med de relevante handikap for alle fly. Opgavetyper vil være ”hastighed over lukket bane”, samt evt. AAT-opgaver (arealopgaver).

Til dokumentation for flyvningerne anvendes udelukkende GPS-logger, og der vil blive anvendt vendepunkts-kataloget fra Termikligaen. Der flyves efter modificerede SUN-AIR CUP-regler (med 50 km og 2 timer for 1000 point).

Har man FLARM installeret, opfordres man til at holde den tændt, både af hensyn til sikkerheden, men også så andre kan følge konkurrencen på nettet via live.glidernet.org.

Resultaterne bliver publiceret på http://www.soaringspot.com og IGC-filer skal fremsendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der afholdes orienterende briefing med praktiske forhold, organisering, vejr, start-og ankomstprocedurer mm. kl. 09:30. Der er opgavebriefing på et nærmere angivet senere tidspunkt, dog senest ½ time før første start. Der vil være mulighed for både spilstart og flyslæb til aktuelle priser.

Der arrangeres fællesspisning fredag og lørdag aften. Pris 150 kr. pr. dag omfattende morgenmad, frokost og aftensmad (tilmelding nødvendig), og det er muligt at overnatte på flyvepladsen i campingvogn eller telt.

Tilmelding foregår pr. mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af navn på pilot(er), klub og fly (registrering/konkurrencenummer) - og om du ønsker at deltage i fællesspisningerne.

Deltagergebyr er 200 kr. pr. fly, der betales ved konkurrencens start. Al betaling skal ske via MobilePay, modtager: 89572.

Deltagelse er også mulig for piloter fra klubber udenfor Sjælland og øerne.

Opgaverne vil blive lavet således, at alle kan deltage. Der kan være situationer, hvor det er nødvendigt at blive slæbt lidt væk fra pladsen. Det er derfor absolut en fordel at have flyslæbstilladelse.

Vi ser frem til godt flyvevejr, spændende konkurrence og hyggeligt samvær.

 

Dansk Svæveflyver Union og Øst-Sjællands Flyveklub

Kommende begivenheder

26 sep
ETU møde, Arnborg
Dato 26. september 2023 18:00
7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
  • Ingen indlæg at vise.