Invitation til 2. afdeling af SM på Kaldred (EKKL).

Dansk Svæveflyver Union, Polyteknisk Flyvegruppe og Kalundborg Flyveklub har hermed fornøjelsen af at indbyde til 2. afdeling af Sjællandsmesterskaberne 2019, der afholdes den 23.-25 August 2019 på Kalundborg Flyveplads i Kaldred.

Der flyves i én klasse, Opgavetyper vil være AST og AAT.

Til dokumentation for flyvningerne anvendes udelukkende GPS-logger og der vil blive anvendt vendepunkts-kataloget fra Termikligaen. Der flyves efter modificerede SUN-AIR CUP-regler (med 50 km og 2 timer for 1000 point).

Har man FLARM installeret, opfordres man til at holde den tændt, både af hensyn til sikkerhed, men også så andre kan følge konkurrencen på nettet via live.glidernet.org.

Resultaterne bliver publiceret på www.soaringspot.com og IGC-filer skal fremsendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - oplysninger om konkurrencen kan findes på pfg.dk/sjaellandsmesterskaber

Der afholdes orienterende briefing med praktiske forhold, organisering, vejr, start og ankomst procedurer mm. kl. 09:30. Der er opgave briefing på et nærmere angivet senere tidspunkt, dog senest ½ time før første start. Der vil være mulighed for både spilstart og flyslæb til aktuelle priser.

Der arrangeres fællesspisning fredag og lørdag aften til rimelige priser (tilmelding nødvendig) og det er muligt at overnatte på flyvepladsen, enten på sovesalen, i separate kamre eller i medbragt campingvogn/telt.

Tilmelding foregår pr. mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af navn på pilot(er), klub og fly (registrering/konkurrencenummer) - og om du ønsker deltager i fællesspisningen. Deltagergebyr er 200 kr. pr. fly, der betales ved konkurrencens start - helst via MobilePay. 

Deltagelse er også mulig for piloter fra klubber uden for Sjælland/Lolland-Falster.

Opgaverne vil blive lavet således at alle kan deltage, og der tages meget hensyn til vejret. Derfor vil feltet blive slæbt i luften af flyslæb. Der er 2 slæbefly til rådighed, så det er muligt at få et felt på 25 fly i luften på en time.  

Vi ser frem til godt flyvevejr, spændende konkurrence og hyggeligt samvær.

 

Dansk Svæveflyver Union

og

Polyteknisk Flyvegruppe

Aktuelle begivenheder

DM 13. til 23. maj 2021
Tilmelding her - Tilmeldingsfristen er 15. april 2021
Sun-Air Cup 31. juli til 8. august 2021
Tilmelding her - Tilmeldingsfristen er 15. juni 2021

Kommende begivenheder

14 maj
ETU møde, Arnborg
Dato 14. maj 2021 17:00 - 22:30
29 maj
FI/S Kursus Arnborg
29. maj 2021 - 6. juni 2021
  • Ingen indlæg at vise.