En udelanding

Aarhus svæverne har altid lavet fis og ballade.

I de rigtig gamle dage på Flyvestation Vandel, kom de kørende fra Aarhus i en gammel brandbil, hvor rattet var gået løst, men hvor det selvfølgelig lynhurtigt blev erstattet af en rørtang. Der måtte så to til at styre, da én mand ikke kunne dreje rørtangen hele vejen rundt når de skulle svinge til højre i Vejle mod Vandel.

Og så var der dengang, at ….. nå, det må vi hellere lade ligge.

Under DM har der været en del udelandinger, for nu at sige det pænt. Michael Rasmussen, formand for Aarhus svæverne, deltager altid i DM i sin LS8, PI, og han kender til udelandinger. Fx da han landede i en kartoffelmark nær ved Høgild den 12. maj, hvilket han nok så nydeligt har dokumenteret på sin Facebook side.

Han synes selv det  var wældig smart, at han landede på langs af kartoffelrækkerne, men hans hjælpere synes godt nok han landede 168 kartoffelrækker for langt væk fra vejen, hvor transportvognen fik kantet sig ind. Så de måtte smide skoene og vade over kartoffelmarken i strømpesokker. Alle vittigheder om at LS8'en mere lignende en kartoffeloptager prellede næsten af på Michael.

Men ellers indeholder fortællingen også en kartoffelwoman, der står og siger velkommen i kartoffelrækkerne ved den til lejligheden omdannede LS8 til kartoffeloptager. Der er nu ikke noget som en god omgang kartoffelhistorier. Og hold da helt kæft, hvor er der mange kartofler på den mark.

 


Her holder den så i kartoffelrækkerne - før den blev udnævnt til kartoffeloptager

 


Man kan næsten høre Oskar sige: "Dit kæmpemæssige jordbearbejdende redskab.....har du tænkt dig, at [resten udeladt]"

 


Og jo - det havde Michael tænkt sig. En kartoffelrække ad gangen.

 


Æ kartoffelwoman sæjer wælkommen. Det ær bår dæjli.

Kommende begivenheder

7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
24 okt
FC + UA, TEAMSMØDE
24. oktober 2023 19:00 - 21:00
  • Ingen indlæg at vise.