Tilmelding til DM

Da sæsonstarten er udsat for os alle, forlænges tilmeldingsfristen til DM 2020 til 15. april 2020. Samtidig annulleres eftertilmeldingsgebyret.
Umiddelbart efter 15. april vil der blive taget stilling til gennemførslen af DM. I tilfælde af en udsættelse eller aflysning af DM i lyset af Corona-situationen vil allerede betalte tilmeldingsgebyrer naturligvis blive refunderet.

Claus Elmeros
Elite- og talentudvalgetDansk Svæveflyver Union har hermed fornøjelsen at invitere til Danmarksmesterskaber 2020 i Klub-, Standard-, 15-meter-, 18-meter- og 2-sædet klasse.

Konkurrencen foregår på Svæveflyvecenter Arnborg i perioden fra Kristi himmelfartsdag til pinsedag, den 21. til 31. maj 2020, begge dage inklusive. Den 1. juni bruges som alternativ konkurrencedag, hvis der ikke er en gyldig konkurrence den 31. maj.

Der konkurreres om danmarksmesterskaberne i de nævnte klasser, herunder om indplacering på nationalholdet 2021. Fra nationalholdet 2021 vil der blive udtaget piloter til EM 2021 i Klub, Std, 15m og VM 2021 i 18m, åben, 2-sædet jf. reglerne for udtagelse i UHB gruppe 713.

Konkurrencen afholdes i henhold til reglerne i UHB gruppe 730-739. Heraf fremgår også hvilke krav, der stilles til piloterne og udstyr.

DM-chef er Anders Møller Andersen.

Det er obligatorisk at dokumentere flyvningerne ved hjælp af IGC-godkendte GPS-loggere. Bemærk der er krav om FLARM installeret i alle deltagende fly af sikkerhedsmæssige grunde.

Tilmelding skal ske via DM-hjemmesiden dm.dsvu.dk

Deltagergebyret er 1.900 kr., som betales via link til Foreningsadministration.

..

BEMÆRK: Da sæsonstarten er udsat for os alle, forlænges tilmeldingsfristen til DM 2020 til 15. april 2020. Samtidig annulleres eftertilmeldingsgebyret.

Umiddelbart efter 15. april vil der blive taget stilling til gennemførslen af DM. I tilfælde af en udsættelse eller aflysning af DM i lyset af Corona-situationen vil allerede betalte tilmeldingsgebyrer naturligvis blive refunderet.

I forbindelse med tilmeldingen skal en IGC fil fra den primære logger uploades via DM-hjemmesiden. Flyves med sekundær logger også, ønskes ligeledes også en fil fra den.

Skiftes logger frem til konkurrence start eller under konkurrencen, skal deltageren sikre, at konkurrenceledelsen har en IGC fil fra den logger, der ønskes anvendt. Piloternes IGC-filer kan offentliggøres til sportslige formål.

Der kan deltage max. 70 fly. Ved flere tilmeldinger udtages piloter efter regler i UHB gruppe 732.

Vi vil gerne sikre tilstrækkelig slæbekapacitet. Derfor er det vigtigt, at alle overholder tilmeldingsfristen. Prisen på flyslæb kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt.

I lighed med de tidligere år vil der før DM søgt afholdt en lille træningskonkurrence. Den vil være åben for alle, der flyver fra Arnborg de 5 dage før selve DM starter.

Sportslicenser kan fornyes/udstedes via unionens hjemmeside under Sport (Bestilling eller Fornyelse)

Med venlig hilsen
Dansk Svæveflyver Union
Claus Elmeros

DM sponsorer

 

Konkurrence ledelsen

Anders Møller Andersen (AMA), DM chef