Sun-Air Cup 2014

SAC 2014 - Ny Begynderklasse. 

 

DSvU har igen i år fornøjelsen af at invitere til SUN AIR CUP 2014. Konkurrencen afvikles i perioden 21. juli – 31. juli  2014 og er for alle piloter der har lyst til at flyve stræk i det jyske fra Svæveflyvecenter Arnborg.

Der flyves igen i år i mange klasser ud over selve SAC klassen. Disse er:
• Old Boys Cup
• Kvinde Cup
• 2-sædet Cup
• Junior-DM
• Begynderklasse (ny klasse siden sidste år)

SUN AIR udlover i vanlig stil flotte præmier (flybilletter) til vinderne af konkurrencerne.
British Airways og Sun Air vil i år specielt støtte og give et incitament til juniorarbejdet i DSVU og klubberne ved at det er vinderen af Junior DM der får den store præmie - EN TUR TIL SYDAFRIKA, hvor i der igen arbejdes på at give vinderen mulighed for at opleve Sydafrikas potentiale for eminente og gode svæveflyveroplevelser.

TILMELDING
Skal ske via konkurrencens hjemmeside www.sunaircup.dk. Tilmelding senest den 1. juli 2014.

DELTAGERGEBYRER
Deltagergebyret er kr. 1750,00, som bliver faktureret umiddelbart efter d. 1 juli. 2014. Bemærk særlige regler for juniorer, der er registrerede talenter. Der opkræves et gebyr på 500 kr., hvis man tilmelder sig efter den 1. juli, annullerer tilmeldingen efter den 1. juli. krediteres 1450,00 kr. Flyslæb mv. op-kræves direkte efter konkurrencen.

 

Klasser:
SUN AIR CUP - Er åben for alle fly. Der flyves med DAeC handicap.
Old Boys Cup - Er åben for alle piloter, der ved konkurrencens begyndelse er fyldt 50 år. Der flyves med DAeC handicap. Der flyves samme opgaver som i SUN AIR CUP, og deltagerne kan vælge også at delta-ge i den klasse.
Kvinde Cup - Er åben for alle kvinder, der opfylder deltagerkravene - vi håber at se rigtig mange. Der flyves med DAeC handicap. Der flyves samme opgaver som i SUN AIR CUP, og deltagerne kan vælge også at deltage i den klasse.
2-Sædet CUP - Alle 2-sædet fly kan deltage. Der flyves med DAeC handicap. Der flyves samme opgaver som i SUN AIR CUP og deltagerne kan vælge også at deltage i den klasse.
Junior-DM - Junior-DM er åben for alle fly med max. 15 meter spændvidde. Der anvendes DAeC handicap
Kravet til ”Junior” er, at piloten ikke fylder 26 år i 2014.

BEGYNDERKLASSEN (ny klasse i 2014)

Der er igen aldersgrænse for deltagelse i denne klase. Klassen flyver samme opgave som Junior DM, under forudsætning af at junior DM afvikles under SAC det pågældende år. Piloter der deltager i junior DM kan deltage i klassen under forudsætning af at de opfylder alle krav til klassen. Konkurrencen er åben for alle ensædede fly. Flyene handicappes efter gældende DAeC handicapliste. Vandballast er tilladt.

Deltagere i klassen må ikke tidligere have deltaget i senior DM. En pilot kan kun vinde klassen 1 gang, og kan dermed ikke deltage i klassen de efterfølgende år.