Nye talenter i bagsædet til DM

DSvU's Duo Discus XLT, SA, bruges igen i år som talentfly under dette års danmarksmesterskaber i 2-sædet klassen.

Talentræner Thomas Leander fortæller, at formålet er at hjælpe vores nye unge talenter i gang med stræk- og konkurrenceflyvning, samt at vise talenterne, hvordan en konkurrence kan flyves. Det skulle forhåbentlig give dem nogle værktøjer til at de selv skal deltage i deres første Junior DM.

Det bliver i år junior nationalholdstræner, Thomas B. Grove, der vil være fartøjschef på DSvU's Duo Discus, fortsætter Thomas Leander, og Helena Maria Steenholt Jacobsen fra Aarhus Svæveflyveklub og Christoffer Mogensen fra Lolland Falster Svæveflyveklub vil på skift være at finde i bagsædet.

Helena Maria Steenholt Jacobsen fra Aarhus SvæveflyveklubHelena Maria Steenholt Jacobsen fra Aarhus Svæveflyveklub

Helena begyndte at flyve i april 2015 og har siden fløjet mere end 150 starter og 60 timer. Hun har i sæsonen 2016 lejet en Std. Libelle, så vi håber hun får fløjet sig op til at være klar til dette års Junior DM.

 

Christoffer Mogensen fra Lolland Falster Svæveflyveklub
Christoffer Mogensen fra Lolland Falster Svæveflyveklub

Christoffer Mogensen begyndte at flyve i juni 2013, og han har i dag ca. 40 timer og 200 starter. Så der skal flyves igennem så vi også kan se ham til Junior DM i fremtiden. I øjeblikket deltager han i Spring Cup i Herning i klubbens DG300, "AR"