Junior DM 2014

Junior DM - mulighed for flyvning i "talentflyet".

 

Konkurrencens formål er: 
• at hjælpe unge piloter i gang med stræk-/konkurrenceflyvning 
• at kåre en dansk junior Danmarksmester
• at skabe det danske juniornationalhold 2014/2015

 

podie Jun_DM

I forbindelse med Sun Air Cup 2014, der afvikles på svæveflyvecenter Arnborg i perioden fra 21. til 31. juli, afvikles der også junior-DM.

Krav til deltagelse i Danmarksmesterskaber for juniorer, fremgår af UHB grp732 pkt.2. 

Konkurrencen er åben for alle fly med max.15m spændevidde og der flyves efter DAEC handicapli-ste.

Der konkurreres om pladser på det danske juniornationalhold, hvor forberedelserne til VM 2015 vil præge kommende års træning og aktiviteter i samarbejde med Juniortræner Ulrik Sørensen og ta-lenttræner Thomas Leander. De Kandidater der skal repræsentere Danmark ved Junior VM 2015, som afholdes i Narromine, Australian 1. - 12. Dec. 2015 udtages fra dette hold. Se nærmere info om JWGC på http://jwgc2015.com/

 

 

Piloter som er talentregistreret deltager gratis ved Junior-DM. Dvs. at tilmeldingsgebyr og flyslæb betales af DSvU. Der vil blive udtaget 15 deltager der vil modtage støtte fra DSvU til konkurrencen.

Tilmelding: Skal ske via hjemmesiden www.sunaircup.dk.
Deadline for tilmelding 1. juli 2014.

Talentflyvning ved_SAC_2013

 Talentflyet under junior-DM 2014.

DSvU tilbyder de danske unge talenter muligheden for at flyve med i unionens duo discus under Sunaircup 2014. Rasmus Ørskov fra Herning vil være fartøjschef og tovholder for de unge piloter der flyver Junior Danmarksmesterskaber 2014

Formålet er at hjælpe unge piloter i gang med stræk-/konkurrenceflyvning og at vise nye unge piloter hvordan en konkurrence flyves.

Er man talentregistreret i DSvU, kan man sende en mail til talenttræneren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om at man ønsker at flyve med, samt lidt om hvad man kunne tænke sig at få ud af konkurrencen. Herefter vil Rasmus Ørskov og Talenttræneren udvælge 2 piloter som vil flyve med på skift under DM.

Dette er en god mulighed for dem som i 2015 er klar til at flyve deres første konkurrencer.

Tilmelding: Skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Deadline for tilmelding 1. juli 2014.

 

DSvU og Konkurrenceudvalget opfordrer kraftigt klubberne til at støtte deres unge medlemmer i at deltage i de danske junior mesterskaber, så de kan udvide deres bekendtskabskreds indenfor svæveflyvning, opbygge erfaring samt knytte nye venskaber. Det er sporten indenfor unionen som er grundstammen i udviklingen og bør forses med de bedst tænkelige forudsætninger.

 

jun til_DM