DM: Luise Bruen og Christian Eriksen flyver talentflyet.

 Deltagerne i DSvUs talentfly til DM er fundet.

Dansk svæveflyver unions Duo Discus deltager igen i år i Danmarksmesterskaberne i 2-sædet klasse i perioden fra Kr. Himmelfartsdag til Pinse. 29. Maj - 8. juni 2014 med Talenttræner Thomas Leander i bagsædet og Christian Nybo Eriksen og Luise Bruen på skift i forsædet.

alt

Christian Eriksen flyver til dagligt i Silkeborg Flyveklub blev registreret talent i 2012 og deltog i Talentkursus dette år. Christian deltog for første gang i Junior Danmarksmesterskaberne i 2013 og Christian har i dag ca. 180 timer som fartøjschef og ca. 1500 stræk kilometer. Han deltager igen i år i Junior danmarksmesterskaberne i perioden 21. juli til 31. juli.

alt

Luise Bruen flyver til dagligt i Kalundborg Flyveklub og deltager, inden hun sætter sig i forsædet på Dsvu´s Duo Discus, i Spring Cup 2014. Luise har i dag ca. 250 timer som fartøjschef og deltager i August måned i Kvinde For-VM som afholdes på Arnborg i perioden 17. August til 23. August. Luise er en af de piger Dsvu i år giver lidt ekstra støtte for at hun kan nå frem mod målet er Kvinde VM som afholdes på Arnborg i 2015.

Det kunne være dig, der var med i talentflyet

Kunne du tænke dig at flyve med i Dsvu´s Duo Discus under en konkurrence, så har du muligheden under Sun Air Cup 2014. Du skal være registreret talent og villig til at bruge 11 dage på Arnborg. Kost og logi er for egen regning.

Har du spørgsmål hertil så Kontakt Thomas Leander på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.