Mads Lykke fortæller om 630 km rekordflyvninger

MadsLykke.dk 1406xx rekord09a
Mads Lykkes 630km+ FAI trekant
MadsLykke.dk.IMGP7155a 
 Mads Lykke i sin ASH-26 på Hammer

I weekenden den 14-15 juni 2014 blev der fløjet to FAI trekanter på over 630 km af hhv. Mads Lykke og Stig Øye. Den reelle distance var langt større, fordi det var nødvendigt med store omveje. Og så var der lige det der med at krydse fra landsdel til landsdel hen over masse vand tidligt og sent på dagen. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?

Der er vi så heldige, at vi har fået Mads Lykke fra Vejle Svæveflyveklub til at komme og fortælle om sin planlægning, sine overvejelser og oplevelser fra turen og i det hele taget viderebringe erfaringer. Det hele er sandelig garneret med fotos taget undervejs. Mads vil også dække Stig Øyes flyvning den følgende dag.

Undervejs vil Mads også inddrage elementer fra et meget rost foredrag, som han har holdt i bl.a. Vejle og Sønderjysk, omkring termikstruktur og om det med at forstå og udnytte termikken optimalt. "Lavpraktiske råd", som Mads kalder det.

 Er vi heldige bliver der også plads til at dække en stræktur på 650 km i elendigt vejr, hvor Mads har GoPro optagelser fra en række vigtige punkter på ruten. 

 

MadsLykke.dk 1406xx rekord04a 
Lavthængende skyer og stort stykke vand forude. Hvordan pokker er det overhovedet muligt at komme over? Det håber vi, at Mads kan
lære os. Billedet er taget af Mads selv på turen den 14. juni 2014.