Nyhedsbrev 2. april 2019

Sæsonen er i fuldt sving, der er stor aktivitet vedr. konvertering af S-certifikater til SPL certifikater og instruktørerne er sendt på efteruddannelse. Her følger april nyhederne.

Husk at der senest 5. april 2019 er tilmelding til talentflyvning i DSvUs Duo Discus til DM

Der er mulighed for at talenter kan flyve med i DM 2019 i DSvUs Duo Discus samme med en erfaren konkurrencepilot, så hvis der ikke allerede er taget kontakt til klubbens talenter om at deltage i dette SUPER tilbud, er det NU det skal gøres. Se invitationen her

Husk i øvrigt at tilmelde jeres talenter i klubben her

FFFs forårslejr på Arnborg er for alle

Frederikssund Frederiksværk Flyveklub holder traditionen tro forårslejr på Arnborg fra den 27. april til den 5. maj. Har du lyst til at deltage kan du kontakte Kim Bauer - se længere nede.

Der bliver skolet hver dag i ASK 21. Derudover kan der flyves med egne fly. Spilstarter og flyslæb efter Arnborg takst.

Du skal selv arrangerer overnatning.

Der vil være mulighed for at deltage i fælles spisning og hygge. Kom og vær med til en hyggelig uge i godt selskab - alle er velkomne!

Tilmelding direkte til Kim Bauer på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tel +45 2275 4945

Tilmeldingsfristen til DM er nu 14. april 2019

I skrivende stund er der 55 tilmeldte og der kan godt klemmes et par stykker til ind. Husk at forny din sportslicens - og har du ikke en i forvejen kan du bestille den her.

Jysk Fynsk samarbejdsmøde

De sjællandske klubber har i mange år afholdt to årlige samarbejdsmøder, hvor man tilrettelagde Sjællandsmesterskaber, drøftede luftrum og andre projekter. Dette møde kan være opstarten på et tilsvarende samarbejde mellem de fynsk/jyske klubber.

Kolding Flyveklub inviterer sammen med DSvU til det første møde:

Tid: 30. april 2019, kl. 18
Sted: Kolding Flyveklub, Gesten Kærvej 7, 6621 Gesten

Læs mere om mødet her.

Præsentation fra klubtrænerseminar er nu tilgængelig

Den 24.marts 2019 blev der afholdt klubtrænerseminar 3.0 i Ejby på Fyn. På mødet blev der bl.a. talt om klubtrænerens rolle i forbindelse med fastholdelse. Læs præsentationen her.

Klubtrænerseminar 4.0 bliver afholdt den 26.oktober 2019 (muligvis fra fredag den 25. om eftermiddagen) - så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

DSvUs simulator

Fra 1. april er det muligt at booke DSvUs nye simulator. Simulatoren har været i testforløb og været flittigt i brug i Herning samt i Lemvig i forbindelse med PFT. De første på bookinglisten her fra 1. april er PFG og herfra skal simulatoren direkte videre til Juniorlejren i Vejle. Normer til simulatorbrug er på tegnebrættet. Booking foregår på samme måde som booking af fly og hytter. I 2019 er det gratis at låne den - så hold jer ikke tilbage.

FlyGirl dag 25. maj i ØSF, Vejle og Viborg

Vi har brug for kvindelige piloter, der har lyst til at hjælpe med vores nationale FlyGirl dag!

Den 25. maj afholder vi nemlig introdag for kvinder i Viborg SFK, Vejle SFK og Øst Sjællands Flyveklub.

Det er nu 3. sæson vi afholder arrangementet, der udover at sætte fokus på kvinder og flyvning, i høj grad også er en dag, hvor netværk skabes på tværs af klubberne.

Har du lyst til at være med, så kontakt Malou på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - det bliver en super hyggelig dag😊

Strækflyvningskurser 2019

Vi har været lidt udfordret i forhold til strækflyvningsaktiviteter for 2019.

Fastlagt er nu begynderstrækflyvningskursus som blev udsat sidste år. Det er planlagt til afvikling den 26.-28. juli på Arnborg.

OBS! Vi vil rigtig gerne have igangsat regionale strækflyvningskurser (øst og vest for storebælt), så har din klub allerede noget i pipeline for i år, så kontakt DSvU og hør nærmere om støtte til et sådan projekt. Kontakt Malou på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kalender

Husk at du kan følge med i aktiviteter i kalenderen på DSvU medlemshjemmesiden – klik her