Nordicgliding.com er online!

Vil du læse en test af AS 33 - og samtidig få prøveflyvningen af JS 3 18 meter eller Ventus 3 serveret, gerne med et link til portrættet af fabrikken? Er du på jagt efter testen af det nyeste vejr-apps? Eller er det klubportrættet af Feringe SFK eller reportagen fra DM du jagter?

Så besøg www.nordicgliding.com

Med det ”gamle” trykte magasin levede man bare for et nummer af gangen, men med NORDICGLIDING.COM er materialet samlet i et stort krydslinket univers.

En samlet dansk, norsk og svensk styrelse besluttede sidste år, at det trykte magasin udfases fra 2021 til fordel for en digital løsning med adgang til alle tidligere artikler fra NORDIC GLIDING.

Det betyder et farvel til papir og goddag til det digitale univers, som byder sig til med en yngre profil, flere moderne features og løsninger.

Der er flere funktioner indbygget, som øger artiklernes værdi: Alle artikler er fx fuldt delbare på sociale medier (fx Facebook, Twitter og Linkedin) uden nogle begrænsninger. Har NG fx skrevet om din klub, så deler du artiklen, hvor du vil.

Trods den digitale verden er der ikke ændret noget som helst ved den fundamentale redaktionelle profil: NORDIC GLIDING er fortsat nyheds- og magasinmediet for svenske, norske og danske svæveflyvere. Det er bare endnu mere aktuelt og endnu mere tilgængeligt.

Læs hele artiklen og besøg det nye site på www.nordicgliding.com

 

Aktuelle begivenheder

Sun-Air Cup 31. juli til 8. august 2021
Tilmelding her - Tilmeldingsfristen er 15. juni 2021

Kommende begivenheder

4 aug
Pilotmøde ifm. SAC/JDM
Dato 4. august 2021
6 aug
Pre-WWGC HosBOS Chal Cup Invt
6. august 2021 - 15. august 2021
7 aug
VM Kvinder, Husbands, England
7. august 2021 - 21. august 2021
9 aug
Talentsamling-info følger
9. august 2021 - 13. august 2021
  • Ingen indlæg at vise.