Rejsegilde på spilgarage

Skrevet af Tom Finsen

Tirsdag den 22. august kl. 15 gik flaget til tops på den nye garagebygning på Arnborg.

En god håndfuld mennesker var mødt op for at deltage i rejsegildet med de traditionelle røde pølser og en håndbajer. De hvide cumulusser blomstrede på himlen, så kulissen kunne ikke være bedre. Dermed kan vi se frem til, at DSvUs nye spil snart kan komme i hus, for har man sagt A til et spil, må man også sige B til en garage. I garagen er der også indrettet et værksted, og der er plads til 1-2 transportvogne. Endnu mangler håndværkerne at lægge taget og montere gavlfelterne. Resten af monteringsarbejdet, herunder siderne, udføres af frivillige på Arnborg med Søren Grum Svendsen i spidsen.

Fra Arnborg bestyrelsens side skal der lyde en stor tak til Søren, fordi han i mangel af en centerleder er sprunget ind og har påtaget sig de opgaver, som lige pludselig manglede en ejermand. Søren har påtaget sig et stort og værdifuldt ansvar under opførelsen af garagen. Den frivillige indsats omkring garagen betyder, at byggesummen totalt kan holdes på 435.000 kr. HB havde budgetteret med 600.000 kr. Og så er garagen endda med galvaniserede spær.

Peter Eriksen ønskede til lykke med det nye byggeri og takkede håndværkerne for veludført arbejde. Johannes Lyng glædede sig på DaSKs vegne over den nye nabo til DaSKs hangar. Han forventer, at der i fremtiden indimellem vil falde en tår kaffe af, når DaSK medlemmerne med mellemrum skal hente udlånt og ikke tilbageleveret værktøj i garagen.

Uden at det skal ligne et nyt projekt, så var det måske værd at overveje en lille fliseplads med en parasol, hvor kaffen kan nydes i gensidig fordragelighed.

Tom Finsen


Her står skelettet af sig selv og venter på at blive beklædt

Håndbajere på flaske og røde pølser er obligatoriske ved rejsegilder