Nyheder fra Condor Danmark

Condor Danmark er i gang med at udvikle et opdateret dansk landskab, som kan anvendes med den nye version af Condor – version 2.

I Condor version 2 er der kommet en række nye muligheder i landskaberne, men det vigtigste er, at vores landskab Danmark version 4, ikke kan anvendes i Condor 2. Hvorfor der skal fremstilles et nyt landskab.

Danmark version 5

Selve satellitbillederne er klar, og her medtages også en del af sydøst Sverige. På nuværende tidspunkt er alle svæveflyveklubbernes flyvepladser lagt ind på det rigtige sted, og der er oprettet vendepunkter – bl.a. med alle Termikligaens officielle vendepunkter, som anvendes f.eks. under DM.


Der vil være genskin fra søernes og havets overflader

Der er i Danmark 5 træer, der hvor der er skov i virkeligheden, der er bølger og genskin på søer og havet. Endelig er det lykkes at få danmarkskortet korrekt i forhold til koordinaterne, så flyvepladser, vendepunkter med videre ligger korrekt. Dermed kan Danmark 5 anvendes langt bedre til strækflyvningsuddannelsen i svæveflyveklubberne.

Condor Danmark er også med i udvikling af en svæveflyvesimulator i DSvU regi, hvor det er planen at Danmark 5 vil være udgangspunktet til svæveflyveuddannelsen.

Hjælp fra klubberne til 3D objekterne ønskes

Der mangler på nuværende tidspunkt at blive konstrueret 3D bygninger til de enkelte svæveflyvepladser samt øvrige flyvepladser – hertil også de nærmeste bygninger. Endeligt at få disse placeret sammen med antenner og vindmøller rundt om i landet – som jo er forhindringer i landskabet.


Der kommer flere 3D objekter af kendemærker

For at få den bedste oplevelse, vil det være optimalt, at Danmark 5 har opdaterede billeder af klubbernes bygninger (klubhus, hangar mv.) – billederne skal tages så tæt på som muligt og så vinkelret som muligt og fra alle sider. Billedernes opløsning er vigtig og skal være så høj som muligt - min. 150 dpi helst 300 dpi.

Send billederne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – meget gerne så hurtigt som muligt.

Danmark 5 bliver gratis at hente – så et medlemskab af Condor Danmark vil være med til at støtte arbejdet.

Condor Danmark - Chris Gade Oxholm Sørensen

Kommende begivenheder

26 sep
ETU møde, Arnborg
Dato 26. september 2023 18:00
7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
  • Ingen indlæg at vise.