Forårslejr på Skinderholm i uge 17

Grundskoling

Strækskoling

Kunstflyvnings-

Skoling

Konkurrence-

Træning

Der indbydes hermed til forårslejr på Skinderholm Flyveplads, hvor flyvning, socialt samvær og hygge er i centrum.

Tid: Uge 17 som er den 21.- 28. april 2018

Der forventes grundskoling alle dage, og er vejret til det, står stræktrænere også klar til at assistere alle deltagere på lejren, som måtte ønske hjælp til en- eller tosædet stræktræning.

For konkurrencepiloter vil der på alle brugbare dage blive udskrevet opgave med tilhørende fælles debriefing efter flyvning.

Lis Arneberg og Brian Lassen har meldt sig på banen som kunstflyvningsinstruktører i løbet af ugen, så vil du se verden upside-down, blier der rig mulighed for dette.

Lørdag den 28/4 holdes der et brag af en indflyvningsfest for alle interesserede.

Forslag og/eller ønsker til aktiviteter i løbet af ugen modtages gerne. Som udgangspunkt vil al jordoperation og hjælp til drift af lejren ske ved fælles hjælp.

Der er mulighed for overnatning på klubbens campingplads for kr. 30/døgn inklusiv tilslutning til strøm (for ikke-medlemmer). Evt. mulighed for leje af hytteplads skal koordineres med undertegnede. Egne fly kan naturligvis også medbringes.

Ikke-bindende tilmelding til Bjarne Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommende begivenheder

26 sep
ETU møde, Arnborg
Dato 26. september 2023 18:00
7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
  • Ingen indlæg at vise.