Skoling i uge 42 på Kongsted

ØSF planlægger en skolingsuge i efterårsferien. Vi havde tænkt os at flyve fra mandag den 15. oktober til og med fredag den 19. oktober.

Alle elever og instruktører øst for Storebælt inviteres hermed til Kongsted for at være med til en spændende og intensiv uge med skoling.

Deltagelse er gratis, men der skal selvfølgelig betales startafgifter til klubpriser. Afregning foregår dagligt med MobilePay.

Forplejningen finder vi ud af henad vejen. Vi kan gøre det fælles eller det kan gøres individuelt. Vi plejer at spise aftensmad kl. 19.

Primær startmetode på Kongsted er spilstart, men flyslæb vil også blive muligt. ØSF stiller med spilfører alle dage og vi deles om opgaverne på startstedet. Hvis vi er effektive kan vi afvikle 60-70 starter dagligt.

ØSF råder over en ASK 21 og en ASK 23, så hvis I har mulighed for det, så tag jeres egne skolefly med. Der burde kunne blive plads i hangaren til dem om natten.

Overnatning på Kongsted

Der er masser af græs på Kongsted, så der er plads til telte og campingvogne. Eller man kan sætte sin feltseng eller luftmadras op i flyværkstedet eller briefinglokalet. Vi har nogle få hytter til rådighed, og de tildeles efter først til mølle princippet.

Tilmelding senest 6. oktober

Send en e-mail til Bo René Nielsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger om antal elever, instruktører, medbragte fly og hvordan I ønsker at overnatte.

Vi glæder os til at se jer til en superhyggelige flyveuge.

Øst-Sjællands Flyveklub

Nymarksvej 30
4683 Rønnede

Tlf. klubhus: 5191 9773
Tlf. startsted: 2424 3585

Kommende begivenheder

26 sep
ETU møde, Arnborg
Dato 26. september 2023 18:00
7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
  • Ingen indlæg at vise.