Christin godt i gang med VM

Christin Nielsen deltager i sin første internationale konkurrence i udlandet. Hun fik sin internationale debut til WWGC 2015 på Arnborg, men denne gang konkurrerer hun i Tjekkiet, hvor forholdene er helt anderledes. Hun får god støtte af Team Captain Jørgen Thomsen og Birgitte Ørskov, som begge er særdeles erfarne, og de ved præcis hvordan en sådan konkurrence skal skæres. Christin havde nogle problemer med gridning, hvor det var ret umuligt at gridde som arrangørerne havde foreskrevet, men det fik Jørgen fixet.


Christin Nielsen trives til WWGC 2017

”Tjekkerne er meget professionelle, søde og hjælpsomme, så jeg føler mig rigtig godt tilpas hernede,” siger Christin. ”Faciliteterne er meget fine, det eneste vi må bøvle lidt med er sproget. Nogle få kan engelsk men ellers klarer vi os godt med tegnsprog. Der er en stor vilje til at forstå os, så det fungerer fint. Zbraslavice er jo en lille by ude på landet og ikke vant til så megen international opmærksomhed.”

”Min ambition er selvfølgelig at vinde, men jeg er fuldt ud på det rene med, at dem jeg konkurrere med er langt mere erfarne end mig med adskillige tusind timer i logbogen,” fortsætter Christin. ”Jeg suger til mig af erfaring, og jeg synes det er vildt spændende at deltage.”


Team Captain Jørgen Thomsen og Christin Nielsen til briefing

”Jeg brugte træningsdagene til at sondere terrænet, som er noget forskelligt fra det flade danske landskab. Her er der store flade bakker på 2-300 meters højde med skov på, men også med landbare områder. Det er et rigtig dejligt sted, de har lagt konkurrencen.”

Christin synes at opgaverne er OK: ”Tredjedagen kunne måske godt have været lidt længere, da vejret udviklede sig til det bedre, hvor konkurrenceledelsen havde forventet byger, men de udeblev og vejret blev rent faktisk bedre. Det er nok den bedste dag vi har haft.”

Dagens rutine begynder med at pakke MO, som står opspændt, ud af nattøjet, fylde vand på og gridde. Derefter er der briefing og så er der et par timer til starten går. Birgitte og Jørgen hjælper med alt det praktiske, men de er også klar med råd og vejledning i forbindelse med flyvningen. Nedpakning med vask af flyver kan klares på 20 minutter.

Christin holder den gående med masser af rosiner og engelske vingummier i cockpittet. Hun befinder sig rigtig godt i konkurrencen.

Kommende begivenheder

7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
24 okt
FC + UA, TEAMSMØDE
24. oktober 2023 19:00 - 21:00
  • Ingen indlæg at vise.