Arnborg Oldtimer Gliding 2017

Den traditionelle oldtimer konkurrence afholdes i år i dagene fra den 12. til 20. august

Her vil der blive fløjet i så mange af de luftdygtige fly i DaSK hangaren som muligt, samt i alle de veteranfly, som I selv vil tage med. Det ku' være en Bergfalke, en K 7 eller K 13 - eller måske har I en fin K 6 eller K 8 holdende bagest i hangaren, som kunne trænge til at blive støvet af og komme ud at flyve i den jyske termik.

Hver morgen træder konkurrenceledelsen sammen og beslutter hvilken slags opgave, der skal flyves. Hvem ved - måske bliver der flere opgaver. Der er præmier til dagsvindere og til sidst kan vinderen af årets Arnborg Oldtimer Gliding kåres. Der udskrives opgaver, hvor et godt kendskab til den jyske muld, kirker, vejkryds og banegårde vil være en klar fordel.


Folk med intakte hukommelser vil med glæde huske tilbage på de glade dage i 2014, hvor DaSK afholdt det internationale veteran stævne

Der er ikke deltagergebyr! Men der skal selvfølgelig betales for flyslæb og spilstarter ved køb af startbilletter på startstedet.

Du kan deltage i alle dagene, men du kan også nøjes med udvalgte dage. Og der kan godt være flere piloter på samme fly.

Når du nu tilmelder dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., må du gerne oplyse, om du er interesseret i fælles morgenmad og/eller aftensmad, for er der tilslutning til det, så vil de organisatoriske verdensmestre fra Dansk Svæveflyvearkæologiske Selskab træde i karakter og få arrangeret noget. Og de er helt med på at maden skal kunne tygges. Sådan en tår kaffe med et helt friskt rundstykke med køligt smør på med en skive rullepølse (eller måske ost?) er en god måde at starte dagen på kl. 8.30 i DaSK hangarens kaffestue.

 

Kommende begivenheder

7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
24 okt
FC + UA, TEAMSMØDE
24. oktober 2023 19:00 - 21:00
  • Ingen indlæg at vise.