Velkommen til DSvUs nye interne hjemmeside

Du har nu åbnet http://medlem.dsvu.dk – DSvUs nye interne hjemmeside.

Denne hjemmeside retter sig imod alle danske svæveflyvere, som har brug for at vide noget konkret om DSvU, konkurrencer, Arnborg, kalenderen eller som skal reserve et fly eller en hytte. For fire måneder siden lanceredes den offentlige hjemmeside, som sigter på folk, der søger oplysninger om svæveflyvning. Og fornyelsen af DSvUs præsentation på internettet er nu gennemført.

Der vil måske være informationer, du ikke kan finde, men prøv at kigge lidt på strukturen, og måske kan du så alligevel finde, hvad du søger efter.

Hjemmesiden er sat sammen af Redaktionsudvalget. Men det sidste ryk er udført af Claus Nedergaard Jacobsen, Kim Jakobsen og Ulrik Friis. Claus har stået for overførslen af de kolossalt mange dokumenter fra den gamle hjemmeside. Og han har også været designer af mange funktioner og løsninger på hjemmesiden. Kim har stået for den tekniske del, og har været i stand til at holde server og Joomla kørende, lagt nye moduler på og fundet snilde løsninger på de mange problemer, der har været undervejs. Ulrik har redigeret og i et vist omfang omskrevet de generelle og nogle specifikke tekster, så læsbarheden og overskueligheden forhåbentligt er blevet bedre.

Hjemmesiden er ikke helt færdig. Men vi offentliggør den nu, da den indeholder de fleste aktuelle dokumenter. Der bliver stadig arbejdet på at overføre ældre dokumenter, et arbejde der vil vare et stykke tid endnu.

Hvis nu du har en enkelt – måske to – bemærkninger om hjemmesiden, som du vil dele, så vil der om kort tid blive oprettet en "diskussionstråd" om dette på debat forum, hvor du kan give udtryk for din mening. Alle indlæg fra det gamle debatforum er i øvrigt overført til det nye debatforum.

Ligesom på den gamle hjemmeside skal du logge på for at deltage i debatten, reservere fly eller hytter. Det gør du på "Selvbetjening".

Vi vil senere på debatforum fortælle om, hvordan vi i fælleskab med alle brugerne vedligeholder indholdet på hjemmesiden.

Vi håber, du kan lide den nye hjemmeside. Og vi vil opfordre dig til at hjælpe med til at gøre den bedre med konstruktiv kritik.

Redaktionsudvalget
Lars Peder Hansen, Mads Leth, Lars Agesen-Pagh, Jørgen Korsgaard, Claus Nedergaard Jacobsen, Kim Jakobsen, Ulrik Friis

Kommende begivenheder

9 okt
Innovations- og fundrasingkursus
Dato 9. oktober 2021 9:00 - 17:00
18 okt
Efterårs skoling ØSF
18. oktober 2021 - 22. oktober 2021
19 okt
HB møde 7 - Budgetmøde. Fysisk, Vejle/Odense
19. oktober 2021 18:00 - 22:00
20 okt
ETU møde, Teams
20. oktober 2021 17:00 - 22:00
30 okt
Innovations- og fundrasingkursus
30. oktober 2021 8:00 - 16:00
  • Ingen indlæg at vise.