Midtsjællands Svæveflyveklub, Nordsjællands Svæveklub og DSvU afholder strækflyvningskursus på Slaglille i perioden 12-15 maj.

strkflyvning slaglille

 

Kurset retter sig primært mod begyndere i strækflyvning, men piloter på alle niveauer er velkomne, ligesom flyvepladsen er åben for flyvning for gæstepiloter alle dage.

Formålet med kurset er ikke at kunne gennemføre en opgave med høj hastighed, men at få givet redskaber, inspiration og gå-på mod til at flyve væk fra flyvepladsen og få nye oplevelser.

Kurset vil indeholde briefing og debriefing i forbindelse med flyvning, introduktion til strækflyvning og opgaveflyvning samt lidt relevant teori.

De arrangerende klubber stiller to-sædede fly til rådighed for kurset, så der er mulighed for at flyve en strækflyvning med en erfaren instruktør i bagsædet, men ellers medbringer deltagerne eget fly.

Startmetoderne på kurset vil være spilstart og flyslæb, til aktuelle priser.

I forbindelse med kurset er det muligt at overnatte på Slaglille flyveplads, enten i medbragt telt, campingvogn eller i køjerum i klubbens gæstehytte (4 sovepladser) I forbindelse med kurset tilbydes også forplejning til rimelige priser.

Kurset afholdes i dagene umiddelbart inden 1. afdeling af Sjællandsmesterskaberne, også på
Slaglille, og vi håber derfor at have mange gæster på pladsen hele ugen.

Tilmelding hurtigst mulig til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , huske at skrive ”MSF stræk kursus 2014” i
emne linjen.

Angiv om du medbringer eget fly og/eller ønsker to-sædet flyvning. Angiv også om du ønsker forplejning og overnatning.

Vi ser frem til nogle sjove, spændende og hyggelige dage!!

Kommende begivenheder

1 apr
Nordsjællands Svæveflyveklub Påskelejr på Arnborg
Dato 1. april 2023 - 10. april 2023
11 apr
HB Møde, Scandic Odense
11. april 2023 18:00 - 21:30
15 apr
NH Samling, Arnborg
15. april 2023 - 16. april 2023
22 apr