Det bliver alle tiders vejr når Kolding svæverlfyveklub og DSvU afholder sommerlejr i uge 28.

Vi inviterer klubbens medlemmer med familie, og medlemmer fra andre klubber til sommerlejr i Gesten i dagene 7. - 11. juli

Flyvning:
Der vil hver dag blive udskrevet strækflyvningsopgaver i henhold til vejret (v/ Thomas Dantoft).
ASK21 YV vil i videst mulige udstrækning være forbeholdt medlemmer under uddannelse, der sammen med en erfaren strækpilot kan få mulighed for at opleve spændingen og udfordringerne ved at være på stræk.

Skulle det mod forventning blive en enkelt dag med dårligt vejr, vil der på flyvesimulatoren kunne udkæmpes hårde strækflyvningsdyster. Også her vil medlemmer under uddannelse kunne få kyndig vejledning af de mere erfarne.

2G
Klubben har lånt DaSK's 2 G. Den vil stå opspændt hele ugen. Det er alle tiders chance for en helt speciel oplevelse (også for familiemedlemmer)

Familien:
Midterfeltet på campingpladsen vil være nyslået og der er opstillet fodbold-mål. Gyngerne er nysmurte. Skulle det mod forventning blive en enkelt dag med dårligt vejr, vil der blive Gesten-mesterskaber i Ludo for børn og ungdommelige sjæle.

Hvis der er stemning for det, vil der blive arrangeret fælles udflugter, fx:

  • Svømmehallen i Vejen Idrætscenter.
  • Fly museet i Stauning
  • MinatureWunderland Hamborg
  • Fiskeri og Søfartsmuseet, Saltvandsakvariet i Esbjerg.
  • Tirpitz stillingen samt Blåvandshuk.
  • Veterantogskørsel (Haderslev)
  • Arnborg
  • Hvis det er muligt, besøg på Flyvestation Karup

Mad:
Der arrangeres fælles morgen- og aftensmad, og opstilles en madplan for ugen. Der købes ind, så der kan smøres madpakker til midt på dagen. Man melder sig frivilligt til at være på madhold de enkelte dage.Torsdag er den traditionelle ”Ørred-dag”, som Bente og Karl Aage står for.For de, der af en eller anden mærkelig grund ikke kan lide fisk, vil der være masser af pølser og lignende i fryseren.

Praktiske ting:
Hvem der skal rydde efter spisning afgøres efter den brutale "Billund-metode" (der slåes med terninger, og 1’ere udløser tjansen)Ved lodtrækning blandt de fremmødte afgøres hvem der hver enkelt dag har ansvaret for rengøring af toiletter og bad og for at West-End er ryddelig.

(Der vil blive set skævt til dem, der lægger tasker og tøj på borde og stole i West-End!)

Erfaringen viser, at bordene i West-End hurtigt bliver fyldt op med private computere, og at muligheden for at sidde i nogenlunde ryddelige omgivelser er borte. For at imødegå dette, vil der i værkstedet blive oprettet et område med borde, hvor man kan boltre sig med PC'ere, og der henvises til, at dette respekteres.

Dagsprogram:

0810: Morgenmad bliver sat frem. Frisk brød, havregryn, cornflakes, smør, div marmelade, pålægschokolade, pålæg, ost og bananer.
1000: (lørdag-søndag 9:00) Briefing.
Dagens vejr, opstilling, konkurrencer, lodtrækning af fly, hjemhentning, dagens udflugt og fordeling praktiske opgaver.
1030-1730: Aktiviteter
1800: Aftensmad
1900: Aftenflyvning

Vi håber at rigtig mange vil støtte op, og være med til at gøre årets sommerlejr til en festlig, hyggelig, sjov, spændende, udfordrende, aktiv og mindeværdig begivenhed.

Vel mødt i Kæret !

alt

Kommende begivenheder

1 apr
Nordsjællands Svæveflyveklub Påskelejr på Arnborg
Dato 1. april 2023 - 10. april 2023
11 apr
HB Møde, Scandic Odense
11. april 2023 18:00 - 21:30
15 apr
NH Samling, Arnborg
15. april 2023 - 16. april 2023
22 apr