INVITATION til BØF-Rally på Kongsted

Dansk Svæveflyver Union har i samarbejde med Øst-Sjællands Flyveklub fornøjelsen af at indbyde til BØF-Rally, der afholdes den 6.-7. september 2014 på Kongsted Flyveplads.

SF-kongsted


Der afholdes briefing med praktiske forhold, organisering, vejr, start- og ankomstprocedurer mm. i ØSFs klubhus kl. 09:30. Derefter er der opgavebriefing på et nærmere angivet tidspunkt, dog senest ½ time før første start. Man skal derfor kunne lægge sin opgave ind i logger/PDA rimelig hurtigt.

Der flyves i én samlet klasse, hvor der vil blive brugt DaeC handicap.

De opgavetyper, man vil kunne møde er klassisk speed task, og der vil i størst muligt omfang undgås at be-nytte arealopgaver (AAT). Opgavernes størrelse og sværhedsgrad bliver lavet med hensyntagen til at der forventes at være deltagere som ikke har stor strækflyvningserfaring. Opgaverne vil derfor være begyndervenlige.

Til dokumentation for flyvningerne anvendes udelukkende GPS-logger og der vil blive anvendt vendepunkts-kataloget fra Termikligaen. Der flyves efter modificerede SUN-AIR CUP-regler (med 50 km og 2 timer for 1000 point). Resultaterne bliver publiceret på http://www.soaringspot.com/ og IGC-filer skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. efter endt flyvning.

Det anbefales at man har tilladelse til flyslæb, da det vil lette afviklingen af starterne betydeligt.

Der vil blive afholdt fællesspisning lørdag, og der kan denne gang trods konkurrencenavnet tilbydes ægte langtidsstegt argentinsk pattegris til fornuftig pris, der betales kontant ved briefing lørdag morgen. Derud-over er der mulighed for at stille telt eller campingvogn op på flyvepladesen under konkurrenceperioden.

Tilmelding kan ske på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med angivelse af pilot(er), klub og flytype samt flyinformation (registrering/konkurrencenummer) og om du deltager i fællesspisning.

Det koster ikke noget at deltage i konkurrencen. Spilstarter eller flyslæb afregnes direkte med klubben som de deltagende piloter er medlemmer hos.

Deltagelse er også mulig for piloter, som ikke er medlem af klubber på Sjælland. HUSK, at alle deltagende piloter skal have gyldig sportslicens.

Vel mødt på Kongsted Flyveplads!

Med venlig hilsen

Dansk Svæveflyver Union
Øst-Sjællands Flyveklub

 

Se invitationen her:  pdf Invitation Til Bøf Rally 2014 (145 KB)

Kommende begivenheder

7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
24 okt
FC + UA, TEAMSMØDE
24. oktober 2023 19:00 - 21:00
  • Ingen indlæg at vise.