Junior campen afvikles 17. - 20. april 2014.

alt

Hvad skal du lave i påsken 2014?

Hvis du ikke ved det på nuværende tidspunkt, så skulle du overveje at tage på juniorcamp på Arnborg. Med start 17. april og sluttidspunkt søndag den 20. april.

Det bliver 4 dage med høj aktivitet og hvor du møder nye og gamle venner der også er svæveflyvere.

Den endelige invitation, med program, forventes at være færdig i midten af januar og vil blive sendt til klubberne, lagt op på dsvu.dk samt dsvu facebook.
Vi arbejder stadig på at få gjort junior camp´en så billig som mulig, lige nu kan vi love dig at prisen ikke kommer til at være over 700 kr. Den pris indeholder:

- Overnatning
- Bespisning
- Udgifter til instruktører
- Udgifter til oplægsholdere
- Udgifter til skolingsfly.

Det vil sige, at prisen bliver lidt dyrere i 2014, til gengæld inkluderer det overnatning. Så din samlede pris for camp´en bliver stort set den samme som sidste år.

Juniorcamp’en vil igen i år, være åben for alle juniorer i DSvU, da der i lighed med sidste år vil være mulighed for både A- og B- skoling. Derudover vil der også være aktiviteter for dem der allerede har S-certifikat.

Chefinstruktør på camp´en bliver Poul Hørup, der også er DSvUs formand, så du får samtidig en mulighed for at give DSvUs ledelse gode ideer til nye tiltag på juniorområdet.

Med venlig hilsen

Jørgen Olsen
Bredde og udviklingsudvalget.

Kommende begivenheder

26 sep
ETU møde, Arnborg
Dato 26. september 2023 18:00
7 okt
HB Møde, Arnborg, budget
7. oktober 2023 9:00
14 okt
NH Efterårssamling, Arnborg
14. oktober 2023 9:30 - 17:00
  • Ingen indlæg at vise.