alt 

Flere frivillige ledere og trænere, flere medlemmer, nye aktiviteter.  Lyder det spændende ?

Danmarks Idræts-Forbund og Idrættens Analyseinstitut afholder  konferencen ’Forening på Forkant’, lørdag den 2. juni i Vejen Idrætscenter med fokus på foreningsudvikling og rekruttering af medlemmer og frivillige. Her kan din forening hente inspiration til det hele.

Gennem de seneste måneder har Danmarks Idræts-Forbund (DIF) med støtte fra Tuborgfondet og i samarbejde med Idrættens Analyseinstitut og Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet gennemført en landsdækkende frivillighedsundersøgelse blandt alle foreninger under DIF. Dertil kommer en række andre analyser af idrætsrelaterede kurser og udvikling af forskellige idrætsgrene.

Tilsammen giver de mange friske analyser en enestående mulighed for at give landets idrætsforeninger ny inspiration og konkrete værktøjer til at hverve frivillige og medlemmer og udvikle foreningernes tilbud til medlemmerne i pagt med aktuelle tendenser på idrætsområdet.

Den store foreningskonference ’Forening på Forkant’ i Vejen Idrætscenter er en opfordring til landets foreningsledere om at bruge en lørdag på at lade sig udfordre og samle inspiration og konkrete værktøjer, som kan hjælpe idrætsforeningen i dens fremtidige udvikling.

Se program for konferencen her.
Tilmeld dig konferencen her.

DIF yder tilskud til konferenceprisen, som derfor er så lav som 300 kr. inkl. konferencemateriale og forplejning.

”Frivilligheden er den foreningsbaserede idræts største ressource, derfor har Danmarks Idræts-Forbund besluttet at gøre en ekstra indsats for at styrke det frivillige arbejde i foreningerne. På foreningsdagen vil foreningslederne blive præsenteret for nogle af de analyser, den kommende indsats bygger på samt en række af de initiativer, der vil blive lanceret i løbet af efteråret. Vi håber på, at rigtig mange vil deltage og blive inspireret til forsat at levere et kæmpe stykke arbejde til gavn for de mange idrætsaktive medlemmer i vores foreninger,” siger DIF’s formand Niels Nygaard.

Brug anledningen til at holde foreningen opdateret på den nyeste viden og de nyeste trends på idrætsområdet, og mød en masse andre foreningsledere i et af landets mest veldrevne og velbesøgte lokale idrætscentre.

Kommende begivenheder

20 apr
FFF FORÅRSLEJR, ARNBORG
Dato 20. april 2024 - 28. april 2024
26 apr
1. afdeling af SM, afvikles af PFG/ KF
26. april 2024 - 28. april 2024
27 apr
Spring Cup, Herning
27. april 2024 - 4. maj 2024
4 maj
NH SAMLING 2 ARNBORG
4. maj 2024 - 5. maj 2024
9 maj
DM ARNBORG + TRÆNING 5 DAGE FORINDEN
9. maj 2024 - 19. maj 2024