BSK-LOGO

Billund Svæveflyveklub flytter til Arnborg.

Efter i mange år at have kæmpet med forskellige instanser og udfordringer har medlemmerne i Billund Svæveflyveklub på en ekstraordinær generalforsamling besluttet at flytte klubbens flyveaktivitet til Arnborg. Dette pga. flere faktorer dog primært det forringede luftrum over Billund. 

Klubben beklager dette, men ser det som klubbens eneste mulighed for at udvikle sig i fremtiden, da flyveaktiviteten var blevet kritisk lav. Dette resulterede ikke bare i mange udmeldelser, men også en lav træningstilstand. 

Klubben mener at denne beslutning vil kunne fastholde flest mulig i dansk svæveflyvning, selvom unionen derved mister en bastion inde i Billunds CTR. 

Tager vi i DSvU "Arnborg-brillerne" på, ser vi det som et rigtigt positivt tiltag og vi glæder os til at få Billund Svæveflyveklub som aktører på Arnborg. Fra DSvU's side vil vi gøre hvad vi kan for at Billund Svæveflyveklub kan få etablere klubhus og hangar på Arnborg.

Klubben havde i forårssæsonen 2011 midlertidigt til huse på Arnborg og erfaringerne herfra, tillige med tilbagemeldingerne fra centrets øvrige brugere, har kun været positive. Vi glæder os til den ekstra aktivitet på Arnborg, som Billund Svæveflyveklub vil medføre.

Velkommen til.

Kommende begivenheder

10 dec
DaSK kantinen Arnborg
Dato 10. december 2022
14 jan
Teoretisk instruktøruddannelse, Faglig Teori, Arnborg
14. januar 2023 - 15. januar 2023
24 jan
ETU møde, Arnborg
24. januar 2023 18:00
28 jan
Jannie Krogsdal
28. januar 2023